Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bozzai falunap - Vép Világ Közepe Fesztivál 2.0

2011.07.20

Bozzai Falunap 2011:

2011. június 25-én Bozzaiban falunapot rendeztek, melyre mi is kilátogattunk. Nem csak az ajándékba kapott VW tűzoltóautóval indultunk útnak, hanem a veterrának számító ZUK-ot is előhoztuk a garázsból és odafele úton az elnök Úr ki is kormolta a rendszert , málha nélküli ZUK elérte a 80km/h-t is.

 

A sportpálya mellett elfogaltuk a helyeket az autókkal és nem kellett sokáig várni míg a gyerekek birtokba veszik. Mindkét autónk nagy sikert aratott, volt aki a szirénára volt kíváncsi, és voltak olyanok is akik a felszereléseinket vizsgálták meg, melyeket mi szívesen végigmutattunk, hogy milyen eszközökkel is dolgozunk ha szükség van rá. Jövőre ugyanitt, ugyanvelünk :)

 

 

Vép Világ Közepe Fesztivál 2.0 :

2011. július 8 - 9 -én került megrendezésre a Világ Közepe Fesztivál a kis városunkban. A rendezvény július 8-án kezdődött Pogácsás Zsuzsanna koncertjével. Másnap reggel gyűlekeztünk a szertár előtt és úgyanúgy mint Bozzai falunap során, most is mindkettő tűzoltóautónkkal vágtunk neki a napnak. Délelött 10 órakor indult egy veterán felvonulás, melyre minket is meghívtak és két bajtársunk részt is vett  a Zuk típusú autónkkal, a menet több utcán vonult végig.

Közben a sportpályánál felállítottuk a pavilonunkat és elkezdtük a főzést, a csapatunk a főzőversenyben a harmadik helyen végzett.

Rengeteg program várta az érdeklődöket, minigolf, 11rugó verseny, kicsik és nagyok is megtalálták a nekik tetsző programot.

 

 

 

Képek a galériában, valamint a facebook oldalon

 

 

A mappában található képek előnézete Bozzai falunap - Vép Világ Közepe Fesztivál 2.0